Hoe kan ik als geregistreerde een nieuwe organisatie (partner) registreren ?

Een reeds geregistreerd persoon kan zichzelf niet toevoegen aan een nieuwe organisatie.

In principe moet de partner zichzelf registreren.

Indien dit niet mogelijk is omdat deze nog niet over een kaartlezer beschikt kan volgende werkwijze ook toegepast worden.

Een persoon die nog niet geregistreerd is of één van de geregistreerde personen in uw organisaties met de rol esf-verantwoordelijke, die tijdelijk op inactief gezet wordt, kan de nieuwe organisatie en zichzelf toevoegen.
Concreet : een niet geregistreerd persoon van uw organisatie registreert deze organisatie - en voegt zichzelf als organisatieverantwoordelijke toe . Daarna voegt hij de effectieve organisatieverantwoordelijke toe en plaatst zich daarna zelf op inactief, zodat hij niet meer geregistreerd is (als het een persoon is die nog niet geregistreerd was en dit niet hoeft te zijn)
Dit kan nadien herhaald worden voor de volgende te registreren organisaties (partner)

Vb
Stel: organisatie A is geregistreerd met organisatieverantwoordelijke Anna. Anna kan dus niet organisatie B aanmaken, maar moet iemand anders binnen organisatie B zoeken, die nog nergens op de ESF-applicatie geregistreerd staat (bv. Beatrice). Beatrice registreert organisatie B, en duidt vervolgens Anna aan als organisatieverantwoordelijke voor organisatie B. Vervolgens plaatst Anna Beatrice op inactief.