Mijn projectvoorstel kan niet ingediend worden. Wat kan de oorzaak zijn?

1)"Het projectvoorstel kan niet ingediend worden omdat er nog geen verantwoordelijke is toegewezen aan het project" :

Deze melding betekent dat u nog geen projectverantwoordelijke heeft toegewezen (waardoor u het projectvoorstel niet kan indienen). Dat doet u als volgt:
Via het tabblad 'Projectbeheer' komt u terecht bij het projectvoorstel. Onder het tabblad Projectorganisatie klikt u naast de naam van de promotororganisatie het groene kruisje aan. Hierdoor wordt een persoon toegevoegd. U selecteert een persoon, selecteert 'Verantwoordelijke' en vinkt het veld 'Contactpersoon' aan. Klik op 'Bewaar'.

2)"De totale subsidiabele kosten moeten gelijk zijn aan de totale financiering voor het projectvoorstel.":

Dit betekent dat de totale kosten niet gelijk zijn aan de totale financiering in uw voorstel. De tabbladen Kosten en Financiering in uw projectvoorstel moeten een gelijk totaal hebben.

3)"Het projectvoorstel kan niet ingediend worden omdat er nog geen begunstigde is toegewezen aan het project.":

Via het tabblad 'Projectbeheer' komt u terecht bij het projectvoorstel. Onder het tabblad Begunstigde vult u de gevraagde rekening gegevens aan.
voorbeeld BIC (codering van het bankfiliaal): kredbebb
voorbeeld IBAN: BE00000000000000
Voor het adres wordt het adres van de begunstigde ingegeven.

4) "Het projectvoorstel kan niet ingediend worden omdat er nog geen bijlage van type 'Verduidelijking Kosten en Financiering' is opgeladen."

Ga naar het tabblad 'Bijlagen'. Kies bij 'Opladen bijlagen' het bijlagetype 'Verduidelijking kosten en Financiering'. Selecteer via 'Bladeren' het bestand en kies 'Opladen'.